2011年3月22日火曜日

パン教室 Bread lesson

久しぶりのパン教室?ではないかい?


ウォーターブレッドとデニッシュブレッド。

水分が多いパンらしいけど、食感はフランスパン。
でも、日持ちが良かったっ
(フランスパンは作って、直ぐ固くなってしまうからね)
こういうパン作りの後はいつものことだけど、ハムとチーズを購入。
サンドイッチが最高に美味い!んです。


昔、流行ったボローニャのデニッシュパンみたい~
通常、パイなんかは3つ折り6回とか、大変なんだけど~
このパンは3回、でも… う~んっ
美味しいんだけど…なっ 

I've been to Bread baking class for a long time.
I baked water bread and danish bread.
Water bread is succulent bread.but tastes like a French roll.
Generally,French roll is easily to become tough,however It kept for long time.I usually buy ham and cheese after baking like this bread.
It's good to make a sandwiches. so yummy!!

It's like a Bologna's bread which was popular long time ago.
Usually, it's quite tiredness to make pastry.we have to fold a sheet of dough in three and do it same things six times.
This time it's only three times...but fu~

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